Intex 28000 zwembad skimmer deluxe

€ 12,95
Niet op voorraad
SKU
078257594948


Intex zwembad skimmer deluxe

Voorkom met een Intex Skimmer dat drijvend vuil naar de bodem zakt
Deze skimmer van Intex is ideaal om drijvend vuil automatisch uit uw zwembad te verwijderen. Als u de skimmer op uw filterpomp aansluit zal de pomp het water en vuil door de skimmer zuigen.
Hierdoor belanden drijvende bladeren, gras, insecten en ander vuil in het opvang mandje van de skimmer. Het fijnere vuil dat niet door het mandje wordt tegengehouden, wordt dan opgevangen in de filter van uw pomp. Het grote voordeel van een skimmer is dat het vuil wordt opgezogen, voordat het de kans krijgt om naar de bodem van uw Intex zwembad te zinken. Hierdoor komt er veel minder vuil op de bodem van uw zwembad en hoeft u dus minder vaak uw bodemzuiger te gebruiken.

Deze skimmer past op alle easy set en frame zwembaden
De skimmer kan op de volgende Intex zwembaden met de bijgeleverde beugel: Intex Easypool ø 244cm en ø305 cm, Intex framepool ø366cm. U stelt de breedte van de ophangbeugel eenvoudig in zodat deze op uw zwembad past.
Voor een goede werking van de skimmer is het belangrijk dat u een filterpomp heeft met een capaciteit van minimaal 3407 liter per uur. De skimmer is gemaakt van polypropyleen dat bestand is tegen zwembadchemicaliën. Het opvangfilter heeft een hengsel waardoor het schoonmaken eenvoudiger wordt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex 28000 zwembad skimmer deluxe
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.