Intex rechthoekig Metal Frame pool / zwembad 450 x 220 cm

Waardering:
100% of 100
€ 132,00
Niet op voorraad
SKU
6941057400280

Intex rechthoekig Metal Frame Pool / zwembad 450 x 220 cm Het zwembad rechthoekig van Intex, ofwel het frame zwembad van Intex zijn de eerste kleinere rechthoekige zwembaden en ze zijn vrij simpel opgezet. Een Intex zwembad rechthoekig is ideaal voor op een rechthoekig terras en gaat jarenlang mee.

Frame zwembad met stevige constructie: Sterke 3-laagse wanden De Intex frame zwembaden staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. De Intex Metal Frame Pool 450 x 220 cm is hierop geen uitzondering. De liner van iedere Intex Frame Pool bestaat uit 3 lagen: Een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke en duurzame pvc buitenlaag en zorgen voor extra sterkte en extra lange levensduur.

Niet alleen de liner van het zwembad is zeer sterk. Ook het frame van deze Intex Metal Frame Pool is extra stevig. Het zwembad bestaat uit een stabiel metalen frame waar de liner in gehangen wordt. Het frame van het zwembad bestaat uit robuuste buizen van gegalvaniseerd staal. Deze zijn niet alleen erg sterk en stabiel, maar roesten ook niet. U koopt met deze Intex Frame Pool een zwembad waar u nog jaren plezier van heeft.

Op het handige leegloopventiel kan de tuinslang worden aangesloten, zodat het water in iedere gewenste richting kan worden afgevoerd. Een externe zwembadpomp is aan te sluiten op het Intex frame zwembad, maar deze is niet standaard inbegrepen.

De rechthoekige frame zwembaden van Intex hebben kindvriendelijke ronde hoeken. Deze hoeken zijn niet aleen stabiele bevestigingspunten voor het frame, maar ook handige plateaus om een blikje drinken op te zetten als u heerlijk op uw luchtbed ligt te ontspannen.

Specificaties:
• Kleur blauw
• Formaat zwembad: 450 x 220 x 84 cm
• Buitenmaat incl. poten: 508 x 277 cm
• Buizenset voor gegalvaniseerd stalen frame
• Inhoud: 7.127 liter (90% gevuld)
• Liner (folie) • Handleiding
• Reparatievel

• Formaat verpakking: 108,3 x 36,8 x 29,8
• Gewicht verpakking: 43,5 kg
• Aansluiting pomp: Ø 32 mm

Exclusief filterpomp, deze dient u separaat te bestellen.

Uw Frame Pool staat binnen 30 minuten klaar om te vullen: De Frame Pool 450 x 220 is eenvoudig op te zetten. Spreid het zeil van uw zwembad op de grond, zet het frame in elkaar en bevestig het aan het frame. Dit duurt niet langer dan 30 minuten, waarna u het zwembad met water kunt vullen. Wij adviseren u om uw frame zwembad in de winter af te breken. Het afbreken van deze zwembaden gaat net zo gemakkelijk als het opzetten. Sluit uw tuinslang aan op het leegloop ventiel en uw zwembad loopt leeg in de afvoer. Hierna kunt u het zwembad afbreken en opbergen.

LET OP: Dit artikel kan alleen opgehaald worden.

Andere maten op aanvraag leverbaar.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex rechthoekig Metal Frame pool / zwembad 450 x 220 cm
Uw waardering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.