Intex Roll 'n Go luchtbed incl. handpomp

Waardering:
100% of 100
Special Price € 50,95 Regular Price € 55,95
Op voorraad
SKU
078257697106

Intex Roll 'n Go luchtbed incl. handpomp

Ultra lichtgewicht matras ROLL 'N GO met DURA BEAM constuctie
De meest comfortabele oplossing voor op het reis. Matras is snel en gemakkelijk op te vouwen tot een rol makkelijk om mee te nemen voor backpackers, kampeerders, fietsvakanties, logees etc. 
Milieuvriendelijke PVC-vrije luchtbed zorgt voor een heerlijke nachtrust. Dit matras blijft duurzaam, zelfs bij temperaturen tot -20 graden Celsius

Specificaties:
-
Super sterk materiaal
- Extra comfort
- Super lichtgewicht
- Inclusief hand opblaaspomp

- Afmetingen: 191 cm x 76 cm x 13cm
- Kleur: Beige

De luchtbedden met een Dura-Beam technologie gaan nét even verder. 

Het grote verschil zit in de speciale constructie binnenin de luchtbedden. In een normaal luchtbed wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde 'pijlerconstructie' Dit zijn PVC-lamellen die de luchtkamers scheiden en de lucht op een rustige manier heen en weer laat transporteren in het luchtbed. Dit zorgt voor een stabiel bed en veel slaapcomfort.

Een luchtbed met de Dura-Beam technologie wordt binnenin verstevigd met duizenden fiberdraadjes. De lamellen zijn hierbij niet meer nodig. De luchtstromen worden nog gelijker verdeeld. Een luchtbed met Dura-Beam technologie is veel sterker en stabieler dan een normaal luchtbed. Ook het slaapcomfort wordt als beter ervaren. Tevens zal een bed met Dura-Beam technologie minder 'rekken' dan een traditioneel luchtbed en gaat daarom langer mee.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Roll 'n Go luchtbed incl. handpomp
Uw waardering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.